wvanbenschop-installateur-rossum-hfd-verwarming-blauw
wvanbenschop-installateur-rossum-hfd-verwarming

Installatie van cv-ketel tot vloerverwarming in Rossum, Den Bosch e.o.

De aanleg van centrale verwarming is bij Technisch Bureau W. van Benschop in uitstekende handen. Van de installatie van een nieuwe cv-ketel, geiser, boiler, radiatoren, convectoren tot aan vloerverwarming verzorgen wij met vakmanschap. Ook bij storingen bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze goed opgeleide monteurs met jarenlange ervaring is het defect in de meeste gevallen snel verholpen. Als verwarmingsspecialist zijn wij voornamelijk werkzaam in een straal van 40 kilometer rondom Rossum, Den Bosch, Zaltbommel en Tiel.

Cv-ketel wijzer

Op onze website vindt u een handige cv-ketel wijzer. Aan de hand van een aantal vragen wordt de juiste ketel voor uw situatie getoond. Vervolgens kunt u door te klikken op het toestel van uw keuze een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Wij leveren en installeren alle bekende merken tegen een eerlijke prijs.

Aanleg centrale verwarming

Is uw cv-ketel in goede staat, maar zijn de radiatoren verouderd en leveren deze niet meer de warmte zoals u wenst? Dan komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Kiest u voor een mooie designradiator of wilt u ruimte besparen door middel van vloerverwarming als hoofdverwarming? Alles is mogelijk! Samen met u kijken we altijd naar een energiezuinige en kwalitatief hoogstaande oplossing.

Offerte aanvragen

Meer weten over onze werkzaamheden op het gebied van centrale verwarming? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte. Wij hebben tot de volle tevredenheid van onze klanten al vele woningen in de regio Rossum, Den Bosch, Tiel en Zaltbommel voorzien nieuwe cv-ketel, radiatoren, convectoren en vloerverwarming.

Maak een afspraakTop