wvanbenschop-installateur-rossum-hfd-elektra-blauw
wvanbenschop-installateur-rossum-hfd-elektra

Vakbekwame elektricien in Rossum, Tiel, Zaltbommel, Den Bosch e.o.

Bij de aanleg van nieuwe bedrading, schakelaars, verlichting of groepenkast is het raadzaam altijd een deskundige elektricien in te schakelen. Alleen dan bent u verzekerd van een goede werking en optimale veiligheid. Technisch Bureau W. van Benschop heeft uitsluitend gecertificeerde elektriciens in dienst die zowel voor particulieren als bedrijven werkzaam zijn. Wij zijn voornamelijk actief in een straal van 40 kilometer rondom Rossum, Tiel, Den Bosch en Zaltbommel.

NEN 1010

Al onze elektrische installaties worden aangelegd volgens de NEN 1010 norm voor laagspanningsinstallaties bij woningen en gebouwen. Zo voldoet uw elektra altijd aan de gestelde veiligheidseisen. Ook wanneer u last heeft van een storing of kortsluiting, kunt u ons inschakelen. Onze elektra-specialisten verhelpen problemen met uw elektriciteit snel en vakkundig.

Offerte aanvragen

Als ervaren elektricien zijn wij sterk in het trekken van bedrading, het aanleggen van verlichting en schakelaars en het verhelpen van problemen met uw elektriciteit. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij zijn werkzaam in een straal van 40 kilometer rondom Rossum, Den Bosch, Tiel en Zaltbommel.

Maak afspraakTop