wvanbenschop-installateur-rossum-hfd-dakbedekkin-blauw
wvanbenschop-installateur-rossum-hfd-dakbedekking

Bekwame dakdekker in Rossum, Tiel, Zaltbommel, Den Bosch e.o.

Twijfelt u aan de kwaliteit van uw dakbedekking of heeft u last van een lekkage? Schakel dan de dakdekker van Technische Bureau W. van Benschop in. Wij zijn 100% thuis in het aanbrengen van EPDM en bitumen dakbedekking. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in de reparatie en vervanging van zinken dakgoten. Wij werken met kwalitatief hoogstaande materialen, waardoor een lange levensduur van uw dak gegarandeerd is. Ons werkgebied bestrijkt de regio Rossum, Den Bosch, Tiel en Zaltbommel.

EPDM dakbedekking

EPDM is een soort rubber dat wordt gebruikt voor de bedekking van platte daken. De unieke eigenschappen van dit materiaal zijn de lange levensduur (gemiddeld 40 jaar), de hoge mate van elasticiteit en de goede bestendigheid tegen temperatuurschommelingen en UV-straling. Voor elk plat dak kan deze vorm van dakbedekking op maat gemaakt worden.

Bitumen

Naast EPDM, gebruiken wij ook bitumen voor het bedekken van platte daken. Bitumen worden al jarenlang gebruikt voor de bekleding van daken. Bij een vakkundige aanleg kan het wel 15 jaar meegaan.

Zink

Zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren staan garant voor een lange levensduur. Zijn uw zinken goten aan vervanging toe of wilt u de kunststof hemelwaterafvoer laten vervangen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over het ambachtelijke vakmanschap om zink op traditionele wijze te bewerken.

Offerte aanvragen

Voor een vrijblijvende offerte of het maken van een afspraak kunt u gerust contact met ons opnemen. De dakdekker van Technisch Bureau W. van Benschop verzorgt al uw dakwerkzaamheden in een straal van 40 kilometer rondom Rossum, Den Bosch, Tiel en Zaltbommel.

Maak een afspraakTop