Itho-Daalderop-Base-Cube-Hoofd-afbeelding-Slide-1

Itho Daalderop Base Cube cv-ketel: zuinig en comfortabel tegelijk

De Base Cube cv-ketel van Itho Daalderop scoort hoog op het gebied van tapwaterrendement, energiezuinigheid en onderhoudsvriendelijkheid. Zo zorgt de HR-ketel voor een luxueus warmtecomfort en veel warm water terwijl het energieverbruik laag blijft. Door het gebruik van minder onderdelen is de Base Cube ook minder gevoelig voor storingen dan vergelijkbare toestellen. Hierdoor wordt het bedieningsgemak en gebruikscomfort verhoogd.

Energiezuinige cv-ketel

De Base Cube is voorzien van een speciaal door Itho Daalderop ontwikkelde aluminium warmtewisselaar. Zowel op gebied van verwarming als warm water levert de warmtewisselaar een zeer hoog rendement. Daarnaast is de cv-ketel uitgerust met een zelflerende ECO-regeling, die aan de hand van het gebruikersgedrag bepaalt wanneer de warmhoudfunctie wordt ingeschakeld.

Tweede cv-zone

Voor nog meer comfort en energiebesparing heeft de Base Cube Duo een standaard tweede cv-zone. Meerdere verblijven zijn apart van elkaar te regelen qua temperatuur. Zo is het dus mogelijk om slechts één ruimte te verwarmen in plaats van het hele huis.

Uitbreiding met HP (Cool) Cube

De Itho Daalderop Base Cube cv-ketel is eenvoudig en voordelig uit te breiden met de HP (Cool) Cube lucht/water warmtepomp. Deze zet gratis warmte uit de omgevingslucht om in verwarming voor uw woning. Door de krachtige werking, hoeft de cv-ketel nauwelijks bij te springen. Hierdoor kan de energierekening op jaarbasis tot € 450,- lager uitvallen. Tegelijkertijd zorgt deze unieke combinatie voor een sterk verminderde CO2-uitstoot.

spIDer slimme thermostaat voor nog meer comfort

Combineer de Base Cube comfortketel met de spIDer slimme thermostaat en bedien op afstand uw centrale verwarming, tapwater, ventilatie en elektrische apparaten via een app op de smartphone of tablet. Bovendien heeft u met de spIDer volop inzicht in uw energieverbruik.

Test Consumentenbond: tweede beste cv-ketel

Uit de laatste cv-keteltest van de Consumentenbond blijkt dat de Itho Daalderop Base Cube de tweede beste cv-ketel in de populaire CW4-klasse is. De Base Cube komt het beste uit de test qua geluid en heeft een bijzonder stille werking. ‘Deze ketel slaat ’s nachts niet vaak aan en doet dat ook nog eens heel stilletjes’, zo luidt het oordeel van de bond. De ketel scoort daarnaast hoog als het gaat om energiezuinigheid.

Meer weten over de Base Cube cv-ketel van Itho Daalderop? Neem dan gerust contact met ons op of download de onderstaande brochure. De installatie verzorgen wij in regio een straal van 40 kilometer rondom Rossum, Den Bosch, Tiel en Zaltbommel.

Download de brochure

Voordelen

  • Zeer energiezuinig
  • Royaal warm water tot 16 liter per minuut volcontinu
  • Zeer hoog tapwaterrendement
  • Intelligente comfortregeling
  • Aansluiten tweede cv-zone mogelijk


Lees meer over Itho Daalderop


Top