wvanbenschop-installateur-rossum-hfd-cvketel-blauw
wvanbenschop-installateur-rossum-hfd-cvketel

Verkoop, onderhoud en verhuur van cv-ketels in regio Rossum

Is uw cv-ketel aan vervanging toe? Schakel dan Technisch Bureau W. van Benschop uit Rossum in voor een gedegen advies op maat. U bent bij ons aan het juiste adres voor zowel het kopen als huren van een nieuw cv-toestel. Wanneer u een gastoestel bij ons huurt, bent u voor een vast bedrag per maand verzekerd van verwarming en warm water. Inbegrepen in de huurprijs zijn ook de kosten voor periodiek onderhoud en alle reparaties aan het toestel. Ideaal wanneer een grote investering financieel niet goed uitkomt.

GasServiceVierstromenland

Wij zijn aangesloten bij GasServiceVierstromenland, een vereniging van installateurs in het Gelders Rivierengebied. Naast het huren van gastoestellen kunt u bij ons terecht voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Tijdens het onderhoud wordt het toestel gecontroleerd en defecten tijdig geconstateerd, waardoor veel storingen voorkomen worden. Heeft u onverhoopt toch last van een storing? Dan zijn wij snel ter plaatse voor een vakkundige reparatie. Wij zijn werkzaam in een straal van 40 km rondom Rossum.

Bekijk tarieven

Offerte aanvragen

Heeft u plannen om een nieuwe cv-ketel te kopen inclusief professionele installatie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. We maken graag een passende aanbieding voor u. 

Maak een afspraak


Lees meer over cv-ketels

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top