wvanbenschop-installateur-rossum-hfd-sanitair-blauw
wvanbenschop-installateur-rossum-hfd-sanitair

Badkamer verbouwen in Rossum, Tiel, Den Bosch e.o.

Technisch Bureau W. van Benschop is gespecialiseerd in het verbouwen en plaatsen van complete badkamers. Wij werken met alle bekende en vooraanstaande merken, waardoor een uitstekende kwaliteit gegarandeerd is. Tevens leveren onze installateurs te allen tijde vakwerk en denken graag met u mee. Van het installeren van luxe stortdouche tot het plaatsen van een handdoekradiator, de verbouwing van uw badkamer wordt van A tot Z uit handen genomen. Woont u In een straal van 40 kilometer rondom Rossum, Den Bosch, Tiel of Zaltbommel, neem dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies en offerte.

Advies op maat

Nadat wij samen met u een badkamerplan hebben gemaakt, gaan wij over tot de daadwerkelijke verbouwing. Het slopen, aanpassen van leidingen, installeren van sanitair en het tegelwerk is bij ons in goede handen. Kortom, Technisch Bureau W. van Benschop is een vakkundige partij voor het verbouwen van de badkamer. Maak gerust een afspraak voor een advies op maat of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij zijn werkzaam In een straal van 40 kilometer rondom Rossum, Den Bosch, Tiel en Zaltbommel. 

Offerte aanvragen

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan voor het verbouwen van uw badkamer of toilet. Wij zijn aantrekkelijk geprijsd en zorgen voor een uitstekende installatie van uw ligbad, douche, toilet, wastafel, badmeubel, radiator en ventilator.

Maak een afspraakTop